Ek voetbal header wit logo carousel missed 1496147029

Het EK Voetbal in Frankrijk nadert zijn ontknoping. Gastland Frankrijk speelt zondag de finale tegen Portugal. Volg de wedstrijd live bij de NOS op NPO 1 en via npo.nl.

EK Finale:
  • Zondag om 21.00 uur: Portugal - Frankrijk
Bekijk alles van Studio France terug via npo.nl

Studio France
Na het NOS Journaal van 20.00 uur zendt de NOS dagelijks de voetbaltalkshow Studio France uit. Presentator Henry Schut ontvangt samen met zijn sidekicks Hugo Borst en Rafael van der Vaart verschillende gasten die hun licht laten schijnen over de wedstrijden van die dag. Afwisselend zijn onder andere Bert van Marwijk, Co Adriaanse, Daniel de Ridder, Youri Mulder en Pierre van Hooijdonk in de studio aanwezig. Bovendien is ook teckel Messi, de huiskamerhond die twee jaar geleden tijdens het WK de harten van vele mensen heeft gestolen, weer van de partij.

Weet je nog niet voor welk land je bent? Bekijk dan Voor wie juichen we?

NPO Radio 1 Sportzomer

NPO Radio 1 wordt de komende maanden omgedoopt tot NPO Radio 1 Sportzomer. De gezamenlijke omroepen zullen dagelijks van 09.30 uur tot 23.00 uur een uitzending verzorgen met reportages vanuit Frankrijk, verschillende voetbalrubrieken en diverse gasten in de studio. Ook wordt tijdens de wedstrijden live verslag gedaan door commentatoren van de NOS. 's Avonds zijn er mensen te gast die een speciale band hebben met een land dat op die dag speelt, bijvoorbeeld omdat ze daar werken of omdat daar hun oorsprong ligt.

EK Voetbal op NPO 3FM
NPO 3FM besteedt op zijn eigen manier aandacht aan het toernooi. Ook voor de 3FM-dj's was het een probleem om te kiezen voor welk land ze gaan supporteren. Daarom hebben ze ervoor gekozen om lootjes te trekken, waardoor iedere dj gekoppeld wordt aan een EK-deelnemer. Iedere dj zal zijn/haar land gaan supporteren alsof hun leven ervan af hangt. Op die manier steunt 3FM alle deelnemende landen op het EK.


Ga voor het laatste nieuws over het EK Voetbal naar nos.nl
Bekijk ook Studio Sport: EK Magazine (NOS)
Bekijk ook Voor wie juichen we? (AVROTROS)
EK Voetbal op NPO 3FM
Bekijk hele wedstrijden terug