In de tweedelige Zomerspecials van Memories staan vakantieliefdes centraal. Anita Witzier reist in de eerste aflevering naar Italië om oude geliefden te herenigen. Riccardo, Guglielmo en Michelango brachten het hoofd van drie Nederlandse meisjes op hol.

Memories 1

Jose & Riccardo
Op haar veertiende ontmoet Jose de Italiaanse Riccardo. Jose's moeder is ernstig ziek en Riccardo's moeder is enkele jaren daarvoor overleden. De heftige gebeurtenissen zijn het begin van een kalverliefde die door beiden intens worden beleefd.

Reini & Guglielmo
Reini ontmoet de in Londen studerende Italiaan Guglielmo. Hun ontmoeting mondt uit in een drie jaar durende relatie. Tot Reini een andere jongen ontmoet en begint te twijfelen. Als Guglielmo in Nederland is, weet Reini niet voor wie ze moet kiezen. Daarop vertrekt Guglielmo uit zijn hotel zonder de rekening te betalen. 

Coby en Michelangelo
Coby en Michelangelo beleven een romantische vakantie met elkaar, ondanks dat ze elkaar amper verstaan. Na de vakantie neemt Coby Italiaanse les en begint met brieven schrijven. De brieven geven haar nog steeds een warm gevoel van binnen. 

Memories Zomerspecial, maandag 02 juni, 21.25 uur, KRO, Nederland 1 

Meer informatie op KRO.nl