Maxim hartman carousel missed 1496122033

De NOS grijpt de hervatting van de Nederlandse voetbalcompetitie aan om de Studio Sport Eredivisie-uitzendingen op de schop te nemen. Eén van de nieuwe gezichten is tv-maker en acteur Maxim Hartman.

De uitzending van vrijdagavond verhuist van NPO 2 naar NPO 1. De uitzendingen op zaterdag en zondag blijven gewoon op NPO 1 te zien. De komende maanden wordt presentator Henry Schut bijgestaan door commentator Jeroen Elshoff, voetballer Daniël de Ridder en dus Maxim Hartman.

Maxim Hartman als interviewer
Televisiemaker en acteur Maxim Hartman gaat eropuit om voetballers te interviewen. Hoe hij dit precies gaat doen? Dat zie je voor de eerste keer aanstaande vrijdag bij de NOS op NPO 1. Een ander nieuw onderdeel van het programma is de NOS Playercam; een videodagboek van een speler uit de Eredivisie. Vrijdag is dat voetballer Nick van der Velde van Willem II.

Volop spanning in de Eredivisie
In de Eredivisie gaat halverwege Ajax aan de leiding met 41 punten uit 17 wedstrijden. PSV en Feyenoord volgen op respectievelijk 3 en 5 punten. In de tweede seizoenshelft ligt dus nog alles open. De NOS doet verslag.

Studio Sport Eredivisie, elke vrijdag, vanaf 22.30 uur, NOS, NPO 1
Studio Sport Eredivisie, elke zaterdag, vanaf 22.35 uur NOS, NPO 1
Studio Sport Eredivisie, elke zondag, vanaf 19.00 uur, NOS, NPO 1


Ga naar de website van de NOS voor het laatste voetbalnieuws