Moet je juist wel of niet zoenen op je eerste afspraakje? Deze vraag is totaal overbodig in het nieuwe programma van BNN, dat dinsdag van start gaat. In Love at first kiss zoenen deelnemers al voor ze elkaar überhaupt de hand hebben geschud.

love at first kiss

Bij binnenkomst krijgen de deelnemers een duidelijke opdracht: geef de ander een intense kus. Wat doet dit met de sfeer? Wordt het ongemakkelijk of ontstaat er juist meteen een band? Het datingprogramma en sociale experiment Love at first kiss is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3.

De eerste date 
Na de kus mogen de deelnemers plaatsnemen in de 'speeddate-kamer', als de kus tenminste niet tegenviel en ze de ander leuk vinden. In die kamer hebben ze twee minuten de tijd om elkaar de hemd van het lijf te vragen, als de ander tenminste ook geïnteresseerd is en in de kamer komt opdagen. 

De tactiek om het ijs te breken
In de eerste aflevering zien we bijvoorbeeld de negentienjarige Pim. Hij heeft al een plan van aanpak klaarstaan: 'Ik zeg dat ze een mooie naam heeft en pak haar op de mond.' Of deze tactiek aanslaat en of hij zijn zoenpartner terugziet in de speeddate-kamer zie je dinsdag.

Love at first kiss, vanaf dinsdag 14 oktober, 20.25 uur, BNN, NPO 3


Love at first kijken via npo.nl