College tour ronald koeman carousel missed 1424343545

De collegebanken worden weer gevuld voor een nieuw seizoen College Tour. In de nieuwe reeks interviewen studenten samen met journalist Twan Huys als vanouds bekende gasten, waaronder de Britse documentairemaker Louis Theroux. Voetbaltrainer Ronald Koeman trapt echter af.

De eerste vier gasten van College Tour, elke vrijdagavond te zien op NPO 3, zijn al bekend. Huys krijgt bezoek van Ronald Koeman (20 februari), schrijver Arnon Grunberg (27 februari), cabaretier Herman Finkers (6 maart) en Louis Theroux (27 maart).

Ronald Koeman in eerste aflevering
Het nieuwe seizoen gaat van start in Rotterdam, waar oud-profvoetballer en huidige trainer van Southampton Ronald Koeman zich laat ondervragen door studenten. De voetbalcoach werkte al eens voor PSV en Feyenoord, maar vermaakt zich nu in de Engelse Premier League met een plek in de bovenste regionen van de ranglijst. Hoe heeft hij dat kunstje geflikt?

Twee gasten later bekend
De eerste uitzending van College Tour was in 2007 en sindsdien kwamen verschillende bekende gasten langs in de collegebanken. In het vorige seizoen waren onder andere John Cleese, Bill Gates en Stromae te gast. Wie op 13 en 20 maart plaatsnemen op de stoel naast Huys, wordt later bekend.

College Tour, vanaf vrijdag 20 februari, 20.30 uur, NTR, NPO 3


Alles van College Tour op npo.nl
Ga naar de website van College Tour
Alles van Louis Theroux op npo.nl