Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond tegen Brazilië de troostfinale om de derde plek. De wedstrijd is via npo.nl live te kijken met het commentaar van Radio 1.

Oranje was dichtbij het bereiken van de finale van FIFA WK Voetbal in Brazilië, maar in de halve finale tegen Argentinië ging het mis. Tegenstander in de troostfinale is Brazilië. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Nederland 1. Via npo.nl is het mogelijk de wedstrijd live te kijken met zowel het commentaar van Nederland 1 als Radio 1 (Jack van Gelder en Ronald van der Geer).

live1

Kies je commentaar
Tijdens het WK hebben miljoenen Nederlanders genoten van de wedstrijden, zowel op de televisie als op de radio. Op veler verzoek biedt de NPO de kijker een extra keuze. Op de livestream van Nederland 1 op npo.nl is het mogelijk om het wedstrijdverslag te volgen of met een knop te switchen naar het commentaar van Radio 1. Het radioverslag van de NOS wordt verzorgd door Jack van Gelder en Ronald van der Geer.

Extra service
De keuzemogelijkheid is door de NPO technisch mogelijk gemaakt om als extra service aan te bieden. Het radiocommentaar wordt op npo.nl gesynchroniseerd met de live beelden van de wedstrijd. Iets wat niet mogelijk is als je 'gewoon' de radio aanzet en tegelijkertijd naar de tv kijkt. Vaak loopt radio net een fractie voor op de tv-beelden. Dus: wil je de bijzondere spanning van het radiocommentaar van Jack en Ronald combineren met de online wedstrijdbeelden, kijk en luister dan vanavond naar Nederland 1 op npo.nl.

Brazilië - Nederland, zaterdag 12 juli, om 22.00 uur live via npo.nl


Live naar Nederland 1 kijken via npo.nl
Ga naar de special over het FIFA WK Voetbal