In de voorronde van de Champions League is het erop of eronder. Kan PSV voor een verrassing zorgen tegen AC Milan en hoe doet het Fenerbahçe van Dirk Kuijt het tegen Arsenal? De NPO is erbij.

Dinsdag wordt afgetrapt met de Champions Leaguewedstrijd tussen PSV en AC Milan. De Eindhovenaren wisten de vorige ronde soepel te overleven ten koste van Zulte Waregem, maar de ploeg van trainer Philip Cocu ontvangt deze keer een tegenstander van een ander kaliber. Een dag later, woensdag, is het de beurt aan het Turkse Fenerbahçe en Arsenal uit Engeland.


Live op Nederland 3
De wedstrijden PSV - AC Milan en Fenerbahçe - Arsenal worden live uitgezonden op Nederland 3. Dinsdag in Eindhoven schittert niet alleen spits Mario Balotelli, maar ook de kersverse NOS-analist Mark van Bommel. Samen met Jack van Gelder staat hij langs de lijnen, terwijl Tom Egbers in de studio in Hilversum wordt vergezeld door analist Bert van Marwijk. Het commentaar van de wedstrijd wordt verzorgd Jeroen Grueter. Woensdag in Turkije is Jeroen Elshoff de commentator.

NOS Langs de Lijn en samenvattingen
Even geen televisie in de buurt? Ronald van der Geer en Bas Ticheler verslaan de prestaties van de Eindhovense club live op Radio 1. Na afloop van PSV - AC Milan en Fenerbahçe - Arsenal volgen op Nederland 3 de samenvattingen van de andere Champions Leaguewedstrijden.

PSV - AC Milan, dinsdag 20 augustus, vanaf 20.25 uur live op Nederland 3
Fenerbahçe - Arsenal, woensdag 21 augustus, vanaf 20.25 uur live op Nederland 3
NOS Langs de Lijn, dinsdag, vanaf 20.30 uur live op Radio 1
De samenvattingen, dinsdag en woensdag, om 22.55 uur op Nederland 3

Meer over de Champions League op NOS.nl.