Adammmmm carousel missed 1420454278

Hoe is het om aan het begin van een groot muziekavontuur te staan? En hoe ga je om met succes? In Like ADAM volg je Anna, Eva, Loulou, Sanne en Suzanne. Samen vormen zij de girlband ADAM.

Van zomerse festivals tot Serious Request 2014; BNN is erbij als de artiesten op de planken staan. Hoe gaan ze om met de druk steeds weer te moeten presteren op hoog niveau? De nieuwe realityserie Like ADAM start dinsdag op NPO 3.


Like ADAM op NPO 3

Naast de optredens zie je onder andere ontmoetingen met producers en rodelopermomenten. Daarnaast verandert er een hoop in de levens van de bandleden. Persoonlijke gesprekken vinden plaats en er moeten moeilijke beslissingen genomen worden. Bandlid Anna heeft onlangs besloten de band te verlaten om privéredenen.

Meiden met lef

De meiden van de Nederlandse girlband waren plotseling wereldnieuws toen ze een hoogtepunt bereikten in hun videoclip van Go to GoMet het nummer Hit Me Again vroegen ze aandacht voor de Russische anti-homowet en president Poetin. In hun nieuwste single On To Something draait alles om pure schoonheid. Tijdens Serious Request 2014 zongen zij vijftig keer het vijftig jaar oude My Girl door heel Nederland om geld in te zamelen voor slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden.

Like ADAM, dinsdag 6 januari, 22.55 uur, BNN, NPO 3


Ga naar de website van Like ADAM