De ware kun je overal tegenkomen. In de supermarkt van het dorp waar je woont, tijdens het uitgaan of zelfs aan de andere kant van de wereld.In Liefs Uit… volgt Yvon Jaspers acht smoorverliefde Nederlanders. Ze hebben allemaal een vriend of vriendin uit het buitenland en hebben plannen om in Nederland samen een toekomst op te bouwen. Maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Vincent en Lynn
De 28-jarige IT-er Vincent is altijd al gek geweest op alles wat Aziatisch is. Het is dan ook niet vreemd wanneer hij via internet een meisje uit Singapore tegenkomt: Lynn. Vincent en Lynn chatten, mailen en skypen erop los totdat Lynn de stoute schoenen aantrekt. Ze besluit naar Nederland te komen. Wanneer ze elkaar in het echt zien springt de vonk over en worden smoorverliefd.

Moeilijke beslissing
Na drie jaar lang heen en weer vliegen besluit Lynn om haar baan op te zeggen en te verhuizen naar Nederland. Al snel begint Lynn te twijfelen aan haar beslissing; een lange afstandsrelatie is toch heel wat anders dan om elkaar elke dag te zien. En ze heeft ook nog eens ontzettende heimwee naar Singapore. In Liefs Uit… zie dat Lynn een erg moeilijke beslissing moet nemen. Blijft ze voor haar geliefde Vincent in Nederland of kan ze niet anders dan teruggaan?

Liefs uit…, donderdag 19 september om 21.30 uur op Nederland 1