In een tijd waarin steeds meer stellen kiezen voor een scheiding, toont Liefde voor het Leven juist koppels die al jarenlang gelukkig getrouwd zijn. Wat is hun geheim?


Liefdesverhaal
In Liefde voor het Leven portretteert MAX op Nederland 1 zes koppels die hun zilveren, robijnen, gouden of zelfs diamanten bruiloft groots vieren. Blik samen met hen terug op hun liefdesverhaal: de goede en slechte tijden, hun eerste ontmoeting, het ja-woord en tal van andere mooie herinneringen.

Familiefilmpjes
In elke aflevering staat één koppel centraal. Herbeleef samen met dit paar de start van hun relatie tot nu toe. Zo is te zien en horen hoe het huwelijk destijds gevierd werd en welke muziek toen werd gedraaid. Ook neem je een kijkje in de persoonlijke fotoboeken en familiefilmpjes van de deelnemers.

Het geheim
Ten slotte komen ook de vrienden, kinderen en kleinkinderen van de stellen aan het woord. Ze vertellen over wat deze relatie van hun geliefden zo bijzonder maakt. En natuurlijk is MAX ook getuige van het jubileum dat uitbundig wordt gevierd met vrienden en familie.

Liefde voor het Leven, vanaf vrijdag 9 mei om 22.20 uur bij MAX op Nederland 1.