Cabaretier Hans Sibbel, beter bekend als Lebbis, keert de wereld binnenste buiten in zijn cabaretvoorstelling Het Grijze Gebied. En waarom? Omdat hij nog lang niet is uitgezocht.

Hans Sibbel
Lebbis maakte voor lange tijd, samen met Dolf Jansen, deel uit van Lebbis en Jansen. Samen maakten de cabaretiers tien cabaretvoorstellingen. Hans Sibbel heeft in totaal acht soloprogramma's gemaakt: Kingsize, Zwart, Vuur, Welcome to Paradise, Het Kwaad, Hoe laat begint het schieten, Branding - Pimped en zijn nieuwste Het Grijze Gebied. Hij heeft scherpzinnige ideeën, veel inspiratie en oneindig veel energie. 


Het Grijze Gebied

De cabaretier pakt de wereld met veel liefde en vertrouwen op. Hij bekijkt, draait om, breekt af en bouwt de wereld weer op. Op zoek naar nieuwe ontdekkingen en handvatten. Lebbis gaat in zijn show op zoek naar het belang dat mensen hebben bij duidelijkheid en de waarheid en trapt er deuken in. Want is er wel één waarheid? En waarom wordt er gelachen om grappen? Lebbis zoekt overal in de wereld naar antwoorden en nieuwe vondsten. 

Lebbis: Het Grijze Gebied, zaterdag 7 juni, 20.25 uur, VARA, Nederland 1

Meer informatie op HumorTV.nl 
Lees meer over Diederik van Vleuten: Buiten Schot
Lees meer over humor bij de NPO
Live naar Nederland 1 kijken