Liefde voor later garmt carousel missed 1447670847

Maandag wordt op NPO 1 de zesde en voorlopig laatste aflevering van Liefde voor Later (KRO-NCRV) uitgezonden. In de aflevering brengt Anita Witzier een bezoek aan Garmt, Esther en Wendy.

Samen met Anita verzamelen de gezinnen tastbare herinneringen, die voor de achterblijvende kinderen waardevol kunnen zijn voor later. De herinneringen worden in de zogeheten herinneringsdoos gedaan.

Niet praten maar bloggen
Garmt (38) kan door de ziekte ALS niet meer praten. Omdat hij nog wel heel veel te vertellen heeft, verwerkt hij zijn gedachten in blogs. De blogs zijn gebundeld in een boek dat tijdens de Amsterdam City Swim werd gepresenteerd aan het grote publiek. Presentatrice Anita is getuige van dit bijzondere moment in Garmt zijn leven. Het boek is bedoeld voor zijn eenjarige dochtertje Zoë, zodat zij later haar vader beter kan herinneren.

Wie zorgt voor de kinderen?
Ook Esther (39) is ongeneeslijk ziek. Als alleenstaande moeder moet ze iemand vragen om na haar overlijden voor haar zoon Jonathan te zorgen. Haar zus Sara hoeft over deze vraag geen twee keer na te denken. Verder zoekt Anita Jogchum en de kinderen, wier vrouw en moeder Wendy (42) is overleden aan de gevolgen van galgangkanker. Hoe pakken zij hun leven op?

Liefde voor Later, maandag 16 november, 22.10 uur, KRO-NCRV, NPO 1


Alles van Liefde voor Later op npo.nl