Vera carousel missed 1435244475

Als opmaat voor de Detectivemaand zendt de KRO in de nacht van zaterdag op zondag een hele nacht detectiveseries uit op NPO 1. De detectives die worden uitgezonden zijn Vera, George Gently, Undeniable en Lewis.

De Detectivenacht is de aftrap voor de jaarlijkse Detectivemaand. Kijkers konden zelf bepalen welke detectives er worden uitgezonden door per uitzendblok te kiezen uit twee detectives. Bekijk hier de definitieve uitslag en het uitzendschema.

Hele nacht detectives
Zaterdag vanaf 23.10 uur tot diep in de nacht komen vier detectives voorbij: Vera, George Gently, Undeniable en Lewis. In eerstgenoemde serie onderzoekt inspecteur Vera Stanhope de geheimzinnige dood van de gepensioneerde Margaret Kraszewski in een drukke trein.

Detectivemaand in juli
Aansluitend op deze Detectivenacht start aanstaande woensdag de Detectivemaand. Tijdens deze maand zendt de KRO elke avond een spannende Britse of Scandinavische detective uit op NPO 1. Naast de nieuwe series Falco en Chasing Shadows staan er ook nieuwe afleveringen van succesvolle bekende titels geprogrammeerd, zoals Death in Paradise, DCI Banks en Dicte. Online kunnen fans genieten van nieuwe afleveringen van Midsomer Murders en George Gently. Wegens rechten mogen mogen we de vertoonde detectives helaas niet online aanbieden op npo.nl.

Detectivenacht: Vera, zaterdag 27 juni, 23.10 uur, KRO, NPO 1
Detectivenacht: George Gently, zondag 28 juni, 0.40 uur, KRO, NPO 1
Detectivenacht: Undeniable, zondag 28 juni, 2.15 uur, KRO, NPO 1
Detectivenacht: Lewis, zondag 28 juni, 3.55 uur, KRO, NPO 1
Detectivemaand, vanaf woensdag 1 juli, 22.05 uur, KRO, NPO 1


Ga naar de website van KRO Detectives
Bekijk de detectives op npo.nl
Het uitzendschema voor de KRO Detectivemaand