Koefnoenpresenteert creditsavrotros afl.1 stessen dsc06141 carousel missed 1466062819

De makers van Koefnoen brengen vanaf vrijdag zes weken lang op NPO 1, buiten de vertrouwde formule om, een reeks van een zestal zedenschetsen van het Nederland van nu. De eerste komische film is Stressen.

De scripts zijn geschreven door de schrijvers van Koefnoen: Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker. Zij zijn ook de vaste spelers en worden daarin bijgestaan door vertrouwde Koefnoen-krachten als Dick van den Toorn, Sanne Wallis de Vries, Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman.

Koefnoen presenteert... Stessen
In de eerste aflevering zie je dat het vak van stewardessen er niet leuker op is geworden. Prijsvechters hebben hun invloed op het beleid bij de duurdere maatschappijen, banen staan onder druk en fusies verlopen verre van soepel. Tijdens een bezoekje aan de kapper evalueert stewardess Mashenka haar werkkring met een flinke dosis zelfspot. Of hebben haar klachten soms meer met haar turbulente privéleven te maken?

Van Pilates Pas tot Toyboy
De andere vijf films die aan bod komen heten Een grap! In godsnaam!, VrolijkeVrouwtje$, Pilates Pas, De DBC-code en Toyboy. Ook in die films zal de nodige humor niet ontbreken.

Koefnoen presenteert..., vrijdag 22 mei, 21.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Bekijk alles van Koefnoen op npo.nl

Ga naar de website van Koefnoen