Andre rieu carousel missed 1450944545

Van klassieke muziek tot meeslepende walsen. Geniet eerste kerstdag op NPO 1 van André Rieu's muzikale spektakel vanaf het Vrijthof in Maastricht.

André Rieu is terug op het Vrijthof in Maastricht. Samen met zijn Johan Strauss Orkest tovert hij op eerste kerstdag het hele plein weer om tot één grote openlucht concertzaal. Geniet deze avond van heerlijke melodieën en meeslepende walsen. De Platin Tenors zingen een wereldberoemde aria uit ‘De Parelvissers’ van Georges Bizet en het bekende ‘Amor vida de mi vida’. Carmen Monarcha schittert als Madame Butterfly, Donij van Doorn zingt met grote passie het Vilja-Lied en Mirusia Louwerse steelt alle harten met een song uit ‘The Phantom of the Opera’.

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen

Bijzondere gasten
Het Johann Strauss Orkest speelt onder leiding van André Rieu onder andere ‘Capriccio Italien’, ‘Die Czardasfürstin’ en ‘An der schönen blauen Donau’. Speciaal voor deze gelegenheid heeft André bijzondere gasten uitgenodigd: panfluitist Georges Zamfir en een keur van Roemeense muzikanten en dansers zorgen voor een spetterende finale van dit prachtige concert.

André Rieu op het Vrijthof,  vrijdag 25 december, 21.10 uur, AVROTROS, NPO 1

Naar de website van AVROTROS
Geniet van meer concerten van André Rieu op npo.nl