Widm15portret 349 edit carousel missed 1453475860

Airen Mylene, Taeke Taekema, Remy van Kesteren, Annemieke Schollaardt, Marjolein Keuning, Tim Hofman, Klaas van Kruistum, Cécile Narinx, Ellie Lust en Rop Verheijen zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?, zo heeft de AVROTROS bekendgemaakt. Het avontuurlijke spelprogramma is vanaf 2 januari weer te zien op NPO 1.

Het nieuwe seizoen Wie is de Mol? wordt opgenomen in de Dominicaanse Republiek. Naast BNN-presentator Tim, EO-presentator Klaas en NPO 3FM-dj Annemieke zijn dus ook onder andere GTST-actrice Marjolein Keuning en politiewoordvoerder Ellie Lust van de partij. Art Rooijakkers is wederom de presentator.

Ga je kijken? Laat het ons en je vrienden weten op Facebook!

Wie is de Mol? door de jaren heen
De vorige editie van Wie is de Mol? vond plaats in Sri Lanka, toen Margriet van der Linden de mol bleek te zijn. NOS-presentator Rik van de Westelaken daarentegen ging met de overwinning aan de haal. Het programma werd ook al eens opgenomen op de Filipijnen (2014), in Zuid-Afrika (2013) en in Japan (2010).

Samenwerken en saboteren
In Wie is de Mol? moeten de kandidaten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is echter de mol, ofwel degene die het spel in het geheim saboteert. De uiteindelijke winnaar krijgt de pot. In 2013 kreeg het AVROTROS-programma een Gouden Televizier-Ring.

Wie is de Mol?, vanaf zaterdag 2 januari, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Ga naar de website van Wie is de Mol?
Bekijk de vorige seizoenen van Wie is de Mol?