Joris kerstboom carousel missed 1450693027

Wie wil jij graag in het licht zetten? Joris Linssen verzamelt dit jaar weer verhalen en foto's van bijzondere mensen. Op eerste kerstdag om 21.10 uur worden de mooiste verhalen uitgezonden in Joris' Kerstboom op NPO 2.

Vanaf dinsdag 16 december staat Joris Linssen in 's-Hertogenbosch bij zijn kerstboom tijdens het Bosch Winterparadijs. Daarin komen foto's te hangen van bijzondere mensen, die letterlijk in het licht worden gezet op 21 december. Die dag treedt de Nederlandse zanger Stef Bos op. Op eerste kerstdag na het kerstdiner kun je uitbuiken voor de tv en genieten van de mooiste momenten rond de kerstboom in Den Bosch.

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen


Zet iemand in het licht

Heb je ook een bijzonder persoon in je leven, die het verdient in het licht gezet te worden? Het kan iemand zijn die het moeilijk heeft gehad, of iemand die je altijd heeft gesteund, of misschien wil je wel iemand de liefde verklaren. Ga naar de website van Joris' Kerstboom om je verhaal te vertellen. Zo wordt de kerstboom een monument voor betekenisvolle mensen.

Traditie

Het programma is ondertussen uitgegroeid tot een kersttraditie, Joris staat al sinds 2010 elke kerst in 's-Hertogenbosch. Joris is bekend omdat hij een neus heeft voor mooie verhalen en bijzondere mensen.

Joris' Kerstboom, donderdag 25 december, 21.10 uur, NCRV, NPO 2


Ga naar de site van Joris' Kerstboom

Kijk Joris' Kerstboom van eerdere jaren terug