Ik neem je mee arie edith bos carousel missed 1437558897

Bekende Nederlanders nemen KRO-NCRV'ers mee op minivakantie naar waar ze geboren en getogen zijn, vanaf maandag dagelijks op NPO 1.

De presentatoren van de KRO-NCRV werken deze zomer gewoon door, maar dan wel terwijl ze op vakantie zijn. Elke dag neemt een BN'er een presentator mee op minivakantie in zijn of haar geboortestreek. De BN'er laat zijn favoriete, mooiste, lelijkste of gekste plekjes zien in de omgeving en samen overnachten ze op een bijzondere plek.

Geboortestreek
Arie Boomsma wordt meegenomen door voormalig wereldkampioen judo, Edith Bosch. De pittige tante stelt niet teleur en neemt Arie mee in een speedboot door de haven van Den Helder. Lucille Werner neemt Jetske van den Elsen mee naar Eindhoven, Yvon Jaspers zal op stap gaan met Harry Piekema en Gijs Staverman gaat in Den Bosch karten met Marlijn Weerdenburg.

Ik neem je mee naar het buitenland
Niet elke geboortestreek valt binnen de grenzen van Nederland. Anita Witzier wordt meegenomen naar Parijs. Chef-kok Alain Caron is daar namelijk geboren en getogen. Ze bezoeken de keuken van een bijzonder restaurant, maar gaan ook een rondje rolschaatsen rond de Sacre Coeur.

Ik neem je mee, vanaf maandag 27 juli, dagelijks om 19.30 uur, KRO-NCRV, NPO 1


Kijk alles van Ik neem je mee op npo.nl