Je bent jong, staat midden in het leven en geniet van vrienden en familie. Ogenschijnlijk geen vuiltje aan de lucht. Maar ondertussen worstel je met een levensvraag waar geen antwoord op lijkt te zijn. In het nieuwe EO-programma 'Ik kom bij je slapen' gaan de kandidaten niet bij een coach, maar al couchsurfend op zoek naar antwoorden.

Geen coach, maar couch
In 'Ik Kom bij je Slapen' zoeken twintigers en dertigers al couchsurfend naar antwoorden op levensvragen. De reis begint wanneer presentator Klaas van Kruistum een bos met sleutels van de logeeradressen overhandigt. In drie dagen tijd ontmoeten de kandidaten totaal verschillende mensen die hun laten zien hoe zij in het leven staan. Ze geven hun logé nieuwe en confronterende inzichten mee. Aan het einde van de reis kiest de kandidaat een antwoord op zijn/haar persoonlijke vraag.Tijd voor vrienden
In de eerste aflevering het verhaal van de 23-jarige Mitchell. Hij hoort bij de tien beste amateurgolfers van Nederland. Zijn hobby heeft zijn ouders al vele duizenden euro’s gekost en Mitchell heeft voor bijna niets of niemand tijd. Is dit het moment om de club erbij neer te gooien om tijd in zijn vrienden, familie en een studie te steken? Of zal hij toch proberen de allerbeste golfer van Nederland te worden?

Ik Kom bij je Slapen, vanaf woensdag 7 mei om 21.50 uur bij de EO op Nederland 3.