Voor de beste humor hoef je niet alleen naar het theater. Kruip eens lekker voor de buis, achter de pc of bekijk de beste sketches van jouw favoriete cabaretiers mobiel op de plek waar jij bent. Een gouden greep uit het aanbod.

Lebbis: Het Grijze gebied
Cabaretier Hans Sibbel, beter bekend als Lebbis, keert de wereld binnenste buiten in zijn cabaretvoorstelling Het Grijze Gebied. En waarom? Omdat hij nog lang niet is uitgezocht. In zijn nieuwste show 'Het Grijze Gebied' gaat Lebbis op zoek naar het belang dat mensen hebben bij duidelijkheid en de waarheid en trapt er deuken in. Want is er wel één waarheid? En waarom wordt er gelachen om grappen? Lebbis zoekt overal in de wereld naar antwoorden en nieuwe vondsten.Lebbis: Het Grijze Gebied, zaterdag 7 juni, 20.25 uur, VARA, Nederland 1.

Diederik van Vleuten: Buiten Schot
Van een doos kinderbrieven uit '14-'18 tot drie generaties Van Vleuten op slagveldvakantie.Bijna een eeuw na de Eerste Wereldoorlog brengt cabaretier Diederik van Vleuten deze onvoorstelbare jaren naar het theater. In zijn solovoorstelling verbindt hij een persoonlijke familiekroniek aan de grote geschiedenis van Nederland en de wereld.Diederik van Vleuten: Buiten Schot, maandag 9 juni, 20.25 uur, Nederland 2.

Jochem Myjer: De Rust Zelve
Leiden en Leidse vrienden vormen de inspiratiebron voor 'De Rust Zelve' van Jochem Myjer, zoals de foute moppen van Bob en Robert-Jan de kakker met wie hij duiklesavonturen beleeft. Waar de titel anders doet vermoeden, laat Myjer zichzelf en het publiek geen enkel moment met rust.

Meer cabaret op humortv.nl