Hoe heurt carousel missed 1478613952

Appen tijdens een vergadering of aan tafel. Kan dat? Ook in het vijfde seizoen duikt Jort in de wereld van de etiquette voor de moderne mens.

In alweer de vijfde serie van het AVROTROS-programma Hoe heurt het eigenlijk? gaat Jort Kelder elke donderdag op NPO 1 op zoek naar etiquette voor de moderne mens. Want hoe gedragen we ons in het verkeer, op partijtjes en vooral met moderne media?


Nieuwe rijken
Hoe heur je te communiceren per mail en met de mobiele telefoon? Appen tijdens een vergadering of aan de dis - kan dat? Wat schrijf je nog wel op papier en wat te doen met ingewikkelde dresscodes? Jort ontmoet excentrieke edelen op schilderachtige plekken, dompelt zich onder in spetterende party’s van de nieuwe rijken en vraagt zich steeds weer, met de bijbel van Amy Groskamp in de hand, af hoe het heurt.

Curieuze ontmoetingen
Geniet van de hilarische momenten en curieuze ontmoetingen: van een Schotse hertog met zijn privéleger tot een excentrieke heer in zijn spookkasteel aan de Vecht en een dagje als strenge diender in een klassieke politie-Porsche om het onfatsoen in de Amsterdamse binnenstad aan te pakken.

Hoe heurt het eigenlijk?, vanaf donderdag 3 september, 22.20 uur, NPO 1


Naar de website van Hoe heurt het eigenlijk?
Bekijk eerdere afleveringen van Hoe heurt het eigenlijk? op npo.nl