Vanaf zondag zie je de Amerikaanse hitserie Homeland op Nederland 3.De spannende serie won in het afgelopen jaar twee Golden Globes. Homeland viel in de prijzen voor de beste tv-serie en voor de beste actrice. Het is dan ook geen wonder dat de uiterst populaire serie krijgt een vervolg heeft gekregen. Dit tweede seizoen volg je elke zondag bij BNN op Nederland 3.

Get Microsoft Silverlight

Gebroken
Seizoen één van Homeland eindigde met een totaal gebroken Carrie Mathison. Omdat niemand geloofde dat Brody een terrorist zou zijn, werd ze ontslagen bij de FBI en moest ze verplicht een zeer pijnlijke behandeling ondergaan. Aan het begin van het tweede seizoen is ze hier net van bijgekomen, maar moet ze alweer aan de slag.

Abu Nazir
De voormalige steun en toeverlaat van Carrie, Saul Berenson, roept haar hulp in tijdens een missie in het Bagdad. Een voormalige informant van Carrie meldt zich namelijk met belangrijke informatie, die ze alleen met Carrie wil delen. De voormalige FBI-agente vliegt daarom op stel en sprong naar Saul en ontdekt dat de Al Qaidaleider Abu Nazir in de buurt is.

Homeland, vanaf zondag 24 maart om 20.30 uur op Nederland 3