Vroeger was het heel normaal om veel kinderen te hebben, maar tegenwoordig zijn gezinnen kleiner. De docusoap Een Huis Vol volgt twee grote gezinnen die beide uit twaalf kinderen bestaan.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Drie weken lang zie je elke werkdag op Nederland 1 het reilen en zeilen van de families Baumgard en Deijs. Hoe verloopt een gewone dag in een groot gezin? Is er wel eens ruzie? En wie doet wat in huis? De gemoederen zouden wel eens hoog kunnen oplopen met zoveel mensen op dezelfde plek.

Familie Baumgard
De Surinaamse familie Baumgard uit Den Haag heeft geen auto en is nog nooit op vakantie geweest. Maar dat mag de pret niet drukken, het is altijd gezellig in huis. Hun oudste kind is twintig en de jongste is 1,5 jaar. De kinderen barsten van de creativiteit en verschillende dochters hebben al meegedaan aan programma’s als X-Factor en Holland’s Got Talent. Moeder Samatha en vader Eugene zouden het liefst nog een kind aan hun gezinnetje toevoegen, maar helaas laat hun financiële situatie dat niet toe.

Familie Deijs
Moeder Ingridt, vader Marcel, Peter (26), Stefan (24), Melissa (22), Danny (20, Remon (18), Samantha (16), Wesley (15), Kimberley (12), Chantal (10), Jeffrey (8), Naomi (6) en Jordy (1,5). De familie Deijs woont zijn veertienen in een roze appartementje in Amsterdam-Noord. De ouders hebben het maar druk met al hun kinderen, zeker nu de jongste telg van de familie Deijs het syndroom van Down heeft.


In het nieuwe seizoen van Een huis vol zie je hoe het nu met de families Baumgard en Deijs gaat.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Familie Baumgard
Samantha (41) en Eugene Baumgard (48) kondigden vorig jaar aan dat ze in verwachting waren van hun dertiende kind. De baby is ondertussen geboren en de kersverse ouders hebben het er erg druk mee. Gelukkig helpen de overige twaalf kinderen hun vader en moeder goed mee met het verzorgen van de baby.

Familie Deijs
De familie Deijs woont met veertien mensen in een klein appartement op de vierde verdieping. Maar met moeder Ingridt gaat het niet erg goed sinds de geboorte van hun laatste kind. Ze kan het niet meer aan om telkens de trappen op te lopen, maar vader Marcel wil eigenlijk niet weg. Zou Ingridt hem kunnen overtuigen?

Een Huis Vol, vanaf maandag 17 december om 19.30 uur op Nederland 1