Anp 28006419 carousel missed 1468847276

Meer dan veertigduizend wandelaars vertrekken dinsdag voor de 99ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse. De KRO doet vanaf dan tot en met vrijdag verslag in Het Gevoel van de Vierdaagse op NPO 1.

Het grootste wandelevenement ter wereld vindt dit jaar weer plaats in de omgeving van Nijmegen, waarvandaan de duizenden wandelaars van 21 tot 24 juli vertrekken. Fons de Poel presenteert voor de elfde keer dagelijks Het Gevoel van de Vierdaagse vanuit de stad waar hij zelf ook woont. Erik Hulzebosch, een oud-marathonschaatser, is ook weer van de partij als speciale sportverslaggever.

Persoonlijke verhalen van deelnemers
Hoewel het erg gezellig is, loop je de Vierdaagse niet zomaar. Iedereen heeft een speciale reden en motivatie om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer te lopen. Fons gaat in gesprek met de deelnemers om hun persoonlijke verhalen te horen en te achterhalen waarom ze aan de prestatietocht deelnemen.

Vier dagen feest
Rondom de Vierdaagse worden ook altijd veel feestelijkheden georganiseerd. NPO 3FM is er natuurlijk bij. Zoals elk jaar staan ze met een studio bij de ingang van de Valkhof. Woensdag en donderdag brengen ze live sfeerverslagen, live-optredens, en gesprekjes met bezoekers die een slok te veel op hebben. Ga naar de site van NPO 3FM voor meer informatie.

Het gevoel van de Vierdaagse, dinsdag 21 juli, 21.30 uur, KRO, NPO 1


Kijk eerdere afleveringen van Het Gevoel van de Vierdaagse
Naar 3FM.nl
Luister live NPO 3FM