Vanaf 26 oktober 2013 is tien zaterdagen op Nederland 1 het langverwachte tweede seizoen te zien van de succesvolle dramaserie Overspel. In aanloop daarnaartoe zijn vanaf 10 augustus wekelijks op zaterdag rond middernacht herhalingen te zien van het eerste seizoen.

De psychologische thriller Overspel werd in 2011 wekelijks door ruim één miljoen mensen bekeken en werd bekroond met een Gouden Kalf voor beste televisiedrama én beste actrice (Rifka Lodeizen). De Amerikaanse zender ABC komt dit jaar met de remake ‘Betrayal’.

Hartstochtelijke affaire
De jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) is getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.Raadselachtige moord
Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris dubbel klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Een ingewikkeld spel van hoogoplopende emoties, conflicterende belangen en juridische verwikkelingen begint, waarbij de inzet hoog is. Ook Willem is getrouwd, heeft kinderen en is uiterste loyaliteit verschuldigd aan zijn cliënt Couwenberg. De ontwikkelingen zijn pijnlijk en tenslotte zelfs gevaarlijk, wanneer er een raadselachtige moord plaatsvindt.

Overspel: herhaling eerste seizoen, vanaf 10 augustus elke zaterdag bij de VARA op Ned. 1.
Overspel: tweede seizoen, vanaf 26 oktober elke zaterdag om 21.40 uur bij de VARA op Ned. 1.