Zondag staat de laatste Zo: Raymann op het programma, maar daarin verschijnt wel Henny Huisman, collegapresentator van Jörgen Raymann. Daarnaast komen dj Chuckie en soulzangeres Ntjam Rosie op bezoek.

In het avondprogramma Zo: Raymann sluit Jörgen Raymann wekelijks het weekend af, maar zondag doet hij dat voorlopig voor de laatste keer. In die laatste aflevering zie je naast Jörgen nog een andere grote presentator: Henny Huisman

Tante Es ontvangt Henny Huisman
Tante Es, een van de typetjes van Jörgen Raymann, ontvangt presentator Henny Huisman in zijn programma. Samen blikken ze terug op wat was en vooruit op wat nog gaat komen. De aflevering is dan al geopend door dj Chuckie, die aan het spelletje Het kruisverhoor moet geloven. De Kameroense soulzangeres Ntjam Rosie daarentegen doet mee aan het onderdeel Twee culturen op een kussen.

Goed nieuws voor fans van Jörgen Raymann
Voor wie zich afvraagt wat Jörgen Raymann na Zo: Raymann gaat doen, is er goed nieuws: vanaf 1 november presenteert hij bij de NTR op NPO 1 een nieuw programma. Over het nieuwe programma, dat elke zaterdagavond wordt uitgezonden, volgt later meer informatie.

Zo: Raymann, zondag 5 oktober, 23.10 uur, NTR, NPO 1


Zo: Raymann terugkijken via npo.nl
Ga naar de website van Zo: Raymann