Baas raymann1   jeroenlesfotografie carousel missed 1446106691

Jörgen Raymann behandelt met vier jonge cabaretiers actuele onderwerpen op hilarische manier in BAAS Raymann, vanaf 30 oktober elke vrijdag te zien bij de NTR.

BAAS Raymann is het nieuwe programma van Jörgen Raymann, met medewerking van de jonge en talentvolle cabaretiers Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Rayen Panday en Nabil Aoulad Ayad.


Uitgesproken kijk op Nederland
Dit najaar is Jörgen Raymann terug op NPO 1, en hij zegt meer dan ooit tevoren waar het op staat. Met, zoals altijd, veel humor. Hij wordt hierin bijgestaan door een groep jonge, talentvolle cabaretiers. Onder aanvoering van ‘BAAS’ Raymann, geven ze op hilarische wijze hun uitgesproken kijk op Nederland.

Spiegel voorhouden
Jörgen en de cabaretiers noemen het beestje bij de naam, zonder opgestoken vinger. Of het nu gaat om politiek, economie, social media, daten, kinderen of huisdieren; heel Nederland wordt een spiegel voorgehouden in deze vrolijke show met kritische noot. Er wordt geoordeeld, maar nooit veroordeeld. In een tijd van verharding en verzuiling geloven zij in de helende werking van humor en zelfspot.

BAAS Raymann, vrijdag 30 oktober, 22.30 uur, NTR, NPO 1