Heel holland bakt 3 carousel missed 1461678494

'Klaar? Bakken maar!' Zondag barst in het MAX-programma Heel Holland Bakt op NPO 1 de strijd los om de titel 'Beste thuisbakker van Nederland'.

Tien nieuwe deelnemers nemen plaats in de tent van Heel Holland Bakt. De jury is er niet minder streng op geworden, want Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zijn weer van de partij. Martine Bijl is er natuurlijk ook bij als steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.

Aan de bak
De kandidaten krijgen weer leuke, moeilijke, soms raadselachtige, maar vooral lekkere opdrachten dit seizoen. In de eerste aflevering is het thema Hollands, en worden er vlaaien, kokoskransen en Abrahams en Sarahs gemaakt. Verder bakken de deelnemers een paleisbanket, een cheesecake, chocoladepepernoten en natuurlijk veel taarten. 

Wie zijn de thuisbakkers van dit jaar?
Op de gloednieuwe website van Heel Holland Bakt worden de deelnemers een voor een voorgesteld. Janny en Robèrt ken je natuurlijk nog van de vorige seizoenen en van het Kerstmenu. Aan hun expertise valt niet af te dingen: Robèrt mag zich zowel Meester Patisser als Meester Boulanger noemen. Janny is culinair journalist en voormalig hoofdredactrice van Tip Culinair. 

Bijk hier de video's waarin de deelnemers zichzelf voorstellen:

Heel Holland Bakt, zondag 6 september, 21.00 uur, Omroep MAX, NPO 1
Daarna elke zondag om 20.20 bij Omroep MAX op NPO 1


Fragmenten en extra materiaal van Heel Holland Bakt op npo.nl
Ga naar de website van Heel Holland Bakt