In de maand september konden NPO Radio 4-luisteraars stemmen op hun favoriete klassieke muziekstukken. Het resultaat, de Hart & Ziel Lijst, wordt van maandag tot en met vrijdag uitgezonden op de klassieke radiozender NPO Radio 4.

Wat maakt klassieke muziek bij luisteraars los? Behalve stemmen op de Hart & Ziel Lijst, lieten luisteraars ook aan NPO Radio 4 weten wat de klassieke muziekstukken waar ze op hebben gestemd voor hen betekent.

nporadio4

Top 300 op NPO Radio 4
De 300 klassieke muziekstukken waar het vaakst op is gestemd hoor je elke dag terug tussen 7.00 uur en 19.00 uur. In de studio komen onder andere André Rouvoet, Lenette van Dongen en Wouter Hamel op bezoek. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur maken schrijvers en dichters hun opwachting.

Vrijdag rechtstreeks vanuit TivoliVredenburg
Aanstaande vrijdag, wanneer de Top 40 van de Hart & Ziel Lijst wordt uitgezonden, doet NPO Radio 4 verslag vanuit TivoliVredenburg. De NPO Radio 4-presentators ontvangen verschillende gasten en musici, waarna de dag wordt afgesloten met een live concert van de Holland Holland Baroque Society.

Hart & Ziel Lijst, van maandag 6 oktober t/m vrijdag 10 oktober, NPO Radio 4


NPO Radio 4 luisteren via npo.nl
Ga naar de website van NPO Radio 4
De verhalen achter de Hart & Ziel Lijst
Nacht van de klassieke muziek terugkijken