Pharrel williams carousel missed 1421418280

Op de meest deprimerende dag van het jaar, beter bekend als Blue Monday, buigt NPO Radio 2 alle somberheid om tot vrolijkheid. De radiozender maakt van de sombere dag traditiegetrouw een Happy Monday, waarop alleen maar vrolijke nummers worden gedraaid.

Uit onderzoek blijkt dat de maandag van de laatste volle week in januari de meest sombere dag van het jaar is. NPO Radio 2 geeft zich daar niet aan over en helpt luisteraars met Happy Monday in de goede richting.

luister live

Alleen maar vrolijke muziek
Als er één nummer is dat op Happy Monday niet mag ontbreken, dan is het natuurlijk Happy van Pharrell Williams. Maar ook Feeling Good van Michael Bublé, I'm Yours van Jason Mraz en Alles is Liefde van Bløf worden gedraaid. De NPO Radio 2-dj's loodsen je op die manier door 'deprimaandag' heen.

Happy Monday op NPORadio2.nl
Behalve muziek op de radio, doet ook de website van NPO Radio 2 mee. De site staat de hele dag vol met muzieknieuws waar je een goed van krijgt. Online is ook de plek waar luisteraars reacties kunnen achterlaten en vrolijke plaatjes kunnen worden aangevraagd.

Happy Monday, maandag 19 januari, vanaf 4.00 uur 's ochtends, NPO Radio 2


Ga naar de website van NPO Radio 2
Luister naar NPO Radio 2 via npo.nl