Groeten carousel missed 1496765824

Wie goed voorbereid op vakantie wil gaan, moet dit jaar weer naar Groeten van MAX kijken. Vanaf maandag besteedt Sybrand Niesten weer elke week aandacht aan groot en klein vakantieleed, om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Nieuw dit jaar is de rubriek met Karin Luiten. Ze reist langs campings rond het Gardameer in Italië om het rantsoen van Nederlandse vakantiegangers te inspecteren. Ze laat zien hoe je een makkelijke en lekkere campingmaaltijd maakt zonder meegebrachte potten bonen in tomatensaus. Haar specialiteit zijn verrassende en eenvoudig te maken maaltijden met verse ingrediënten, wat ideaal is als je op een wiebelige campingtafel moet snijden en met een wankel gaspit moet koken.

Parkeerdienst gebruikt auto's klanten
In de eerste aflevering is er onder andere aandacht voor de parkeerdienst Qube Valet op Schiphol. Ze beloven de auto netjes op hun bewaakte terrein te parkeren, maar als MAX de valetchauffeur volgt, blijkt dat die naar een voetbalwedstrijd rijdt.

Hoteltest
Het oude vertrouwde item van de accommodatietest keert natuurlijk terug deze zomer. Een 'mystery guest' volgt de Route du Soleil richting de Middellandse Zee. Hij controleert op verschillende bestemmingen hotels op comfort en hygiëne, zodat je er met een gerust hart kunt stoppen voor een overnachting. 

MAX Ombudsman
Yda Matthijssen en Janine Janssen zitten ook dit seizoen klaar om alle gedupeerde reizigers te helpen. Ze zullen er weer alles aan doen om tot een goede oplossing te komen, als bijvoorbeeld de 'luxe camping' een grote bouwput blijkt, of een ziekte roet in het eten heeft gegooid op vakantie. Via de site van MAX kunnen de vervelende ervaringen van voor, tijdens of na de vakantie ingestuurd worden. 

Groeten van MAX, maandag 8 juni, 20.30 uur, MAX, NPO 1


Meld uw vakantieleed bij Groeten van MAX
Alles van Groeten van MAX op npo.nl
Meer over de uitzending op omroepmax.nl