Wie gaat er dit jaar naar huis met de felbegeerde Gouden Televizier-Ring? Wordt het AVRO's Wie is de Mol?, Flikken Maastricht van de TROS of wint de RTL-serie Divorce de publieksprijs?

Wie niet wil wachten tot 19.55 uur kan alvast vanaf 19.00 uur terecht op het tweede scherm van het Gouden Televizier-Ring Gala 2013. Via http://live.avro.nl is een live-stream te volgen van de gouden loper. De bezoekers van het tweede scherm zien rechtstreeks hoe alle genomineerden en overige sterren hun entree maken. Presentatrice van de avond is Kim-Lian van der Meij.

Live stemmen
Gedurende het televisiegala blijft het tweede scherm actief en kan men naast live stemmen in de uitzending via sms’en en bellen ook online gratis een stem uitbrengen via laptop, pc, tablet of smartphone. De ‘Stemmen Sonar’ toont per seconde de locatie en plaatsnaam van stemmen die via de webbrowser zijn uitgebracht. De ‘Celebrity Tweets’ Twitter-feed laat alle live tweets zien van bekende Nederlanders die in de zaal zitten van Koninklijk Theater Carré.

Gouden Loper Show, vrijdag 18 oktober om 19.55 uur op Nederland 1

Gouden Televizier-Ring Gala, vrijdag 18 oktober om 20.30 uur op Nederland 1