Yvon Jaspers doorkruist namens Boer zoekt vrouw weer het hele land om tien vrijgezelle boeren voor te stellen aan de vrijgezellen achter de buis en in Heel Holland bakt worden weer verse taarten gemaakt. Vanaf zondag om 20.20 uur op NPO 1.

Zondagavond staan er twee nieuwe programma's in de gids van NPO 1: Boer zoekt vrouw en Heel Holland bakt. In de eerste afleveringen worden respectievelijk de boeren voorgesteld en gaan tien amateurbakkers aan de slag.


Liefdesbrieven voor de boeren
Wie doen er dit jaar mee aan Boer zoekt vrouw? Yvon Jaspers stelt ze aan je voor. Na de uitzending hebben de vrouwen wiens hart sneller is gaan kloppen twee weken de tijd om hun liefdesbrief naar de boeren te sturen. De vijf boeren met de meeste brieven zien we in de afleveringen die worden uitgezonden vanaf 4 januari 2015. Dit jaar reist Yvon Japsers niet alleen; haar hond is dolblij dat hij eindelijk mee mag. Verder is Boer zoekt vrouw zoals het al tien jaar is, met ieder jaar weer de meest bijzondere boeren en unieke locaties. Vanwege het jubileum is er ook een special, waar Yvon terug gaat naar de boeren uit de afgelopen seizoenen. Deze speciale uitzending van Boer zoekt vrouw zal rond de kerst worden uitgezonden.

Heel Holland Bakt
Direct na de Boer zoekt vrouw kick off, is de kick off van de bakwedstrijd Heel Holland bakt. Martine Bijl is net als vorig jaar de presentatrice en tevens steun en toeverlaat van de tien kandidaten. Alle aspecten van het bakkersvak worden getest: appeltaarten, chocoladetaarten, tompoucen, maar ook pizza's en de 'kiekeboetaart'. In de eerste aflevering wordt het de amateurbakkers al moeilijk gemaakt met een Frans thema: ze moeten een perfecte tarte tartin, amandelkrullen en een bavaroistaart maken. Deze worden streng doch rechtvaardig beoordeeld door de vakkundige jury, bestaande uit meesterpatissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden.

Boer zoekt vrouw kick off, zondag 7 september, 20.20 uur, KRO, NPO 1
Heel Holland Bakt, zondag 7 september, 21.30 uur, MAX, NPO 1


Leer alle kandidaten van Heel Holland bakt kennen
Ga naar de website van Heel Holland bakt

Eerdere seizoenen van Boer zoekt vrouw terugkijken

Ga naar de website van Boer zoekt vrouw