Eo   geloof en een hoop liefde   herman wegter en mirjam bouwman carousel missed 1450781774

Vanuit de arbeidersstad Oss blikken Herman, Mirjam, Kefah en Hella terug op een jaar vol Geloof en een Hoop Liefde. Welke ontmoeting is hen het meest bijgebleven?

Geloof en een Hoop Liefde sluit een mooi televisiejaar af met verhalen uit het Brabantse Oss-Ravenstein. Vlak voor Kerst dooft het historische centrum van Ravenstein de elektrische verlichting en gaan overal kaarsjes aan. Is er in Oss nog geloof, hoop of liefde te vinden onder de kerstboom?

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen

Pastoor Zeegers
George Zeegers is al jaren pastoor van de Titus Brandsmaparochie. Een aantal maanden geleden heeft hij de diagnose ALS gekregen. Spreken is voor hem steeds moeilijker en deze Kerst zal hij voor het eerst niet meer voorgaan in de kerstmis. Gelukkig is hij nog wel betrokken bij de voorbereidingen.

Terugblik
Op eerste kerstdag in de laatste uitzending van het jaar blikken Herman, Mirjam, Kefah en Hella terug op een jaar vol Geloof en een Hoop Liefde. Waar hebben zij geloof, hoop en liefde ervaren en welke ontmoeting is hen het meeste bijgebleven? En hoe kijken de presentatoren uit naar volgend jaar?

Geloof en een Hoop Liefde, 21 t/m 25 december, 17.10 uur, EO, NPO 2


Naar de website van Geloof en een Hoop Liefde
Bekijk Geloof en een Hoop Liefde op npo.nl