Ronald de boer jeuk carousel missed 1423735242

Behalve talent voor het voetbalspelletje, timmert oud-Oranje-international Ronald de Boer ook aan de weg als acteur. Zo maakte de tweelingbroer van Frank zijn acteerdebuut in het laatste seizoen van de absurdistische komedie Toren C en speelt hij vrijdag mee in de VARA-serie Jeuk.

In Toren C (VPRO) moest De Boer het doen met een rol als kantoormedewerker, vrijdag in de serie Jeuk op NPO 3 krijgt de oud-voetballer bezoek van Thomas Acda en Peter Heerschop, die graag twee kaartjes veiligstellen voor een wedstrijd van Ajax.

Schaamrood op de kaken in Jeuk
Schaamte kent bij de mannen van Jeuk geen grenzen. Thomas Acda en Peter Heerschop, die zichzelf spelen en worden 'geassisteerd' door Jelka van Houten, krijgen in de zesde aflevering te doen met Ronald de Boer. Die moet ervoor zorgen dat Thomas en Peter naar een voetbalwedstrijd van Ajax kunnen. Wel moeten ze daarvoor een koekje van de dochter van Ronald eten.

Nieuw seizoen Missie Aarde
Meteen na Jeuk is het tijd voor de laatste aflevering Missie Aarde, de komedieserie van de VPRO die je meeneemt naar het jaar 2063 en waarin zeven Nederlandse astronauten op zoek zijn naar een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid. Goed nieuws voor de fans: de eerste serie krijgt een vervolg.

Jeuk, vrijdag 13 februari, 22.45 uur, VARA, NPO 3
Missie Aarde, vrijdag 13 februari, 22.45 uur, VPRO, NPO 3


Alles van Jeuk op npo.nl
Alles van Missie Aarde op npo.nl
Toren C terugkijken op npo.nl
Ronald de Boer in Toren C
Nieuwe programma's op NPO 3