Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala zijn de belangrijkste publieksprijzen van de Nederlandse televisie uitgereikt. Flikken Maastricht (AVROTROS) is bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Flikken Maastricht Televizier

Na een eerste nominatie in 2013 pakt Flikken Maastricht dit jaar de Gouden Televizier-Ring. Afgelopen 5 september ging alweer het negende seizoen van Flikken Maastricht van start. In de populaire misdaadserie, die elke vrijdagavond om 20.30 uur is te zien bij de AVROTROS op NPO 1, staan hoofdrolspelers Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dong (Angela Schijf) centraal.

Checkpoint in de prijzen
Ook de kinderprogrammering van de NPO viel in de prijzen. Checkpoint van de EO won de Gouden Stuiver. Presentator Klaas van Kruistum nam de prijs in ontvangst. Naast Checkpoint waren Wie is de Mol Junior (AVROTROS) en Freek in het wild (VPRO) genomineerd.

De Zilveren en talent
De Zilveren Televizier-Ster Man ging naar Humberto Tan. De presentator is inmiddels ruim een jaar elke werkdag bij RTL 4 op de late avond te zien. Bij de vrouwen ging de ster naar Chantal Janzen. Het aanstormend talent is Ruud Feltkamp, bekend van zijn rol als Noud Alberts in GTST.

Volgende aflevering Flikken Maastricht, vrijdag 17 oktober, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Kijk de laatste aflevering van Flikken Maastricht terug
Ga naar de website van Flikken Maastricht
Kijk het Gouden Televizier-Ring Gala