De populaire politieserie Flikken Maastricht begint aan het zevende seizoen. Floris Wolfs en Eva van Dongen speuren er weer lustig op los.

Ontvoeringen, chantage, oplichters, moord en zelfs een aanslag op de Amerikaanse president. In Flikken Maastricht is Wolfs, Eva en hun collega’s maar weinig bespaard gebleven. Ook het zevende seizoen belooft erg spannend te worden.

Lastig gevallen

Wolfs rijdt graag met wat vrienden op zijn motor. Maar deze toertochten beginnen steeds minder leuk te worden, wanneer hij lastig wordt gevallen door een motorbende. Wolfs besluit de leden van de bende te controleren en dan blijkt dat sommige leden zich niet alleen met toertochten bezighouden.

Infiltreren
Wolfs en Eva nemen contact op met Tonja, een oude bekende van Eva. Haar vriend wordt gechanteerd door de motorbende. Om zicht te krijgen op de activiteiten van de motormuizen vragen de rechercheurs haar om te infiltreren in de bende. Eva vindt het te gevaarlijk om haar vriendin op deze missie te sturen, maar wordt onder druk gezet door de hoofdinspecteur. Wanneer Daan de Vos, de aartsvijand van Wolfs, ook banden met de motorbende blijkt te hebben, wordt alles nog ingewikkelder.

Flikken Maastricht vanaf vrijdag 22 februari om 20.30 uur op Nederland 1
Online te bekijken vanaf vrijdag 15 februari bij de TROS