Dbssw finalisten carousel missed 1431518370

Wie wordt dit jaar bekroond tot De Beste Singer-Songwriter van Nederland? Tijdens de grote finale, die maandagavond te zien is bij de VARA op NPO 3, kiest Giel Beelen samen met zijn muzikale vrienden de winnaar van 2015.

Okke Punt, Airto, Nicolas Kanza, Anne Rune, Gerson Main en Ruben Annink hebben tijdens de voorrondes een plekje bemachtigd in de finale met hun zelfgeschreven nummers. In Paradiso steken de singer-songwriters hun tophit in een nieuw jasje.

Zes talenten in de finale
Na de auditierondes van De Beste Singer-Songwriter van Nederland bleven er nog acht deelnemers over. De talenten kregen vervolgens per aflevering workshops en een thema, waarover ze een nummer moesten schrijven. Helaas kunnen maar zes singer-songwriters in de finale staan, dus moesten er twee afvallen. De winnaar is dit festivalseizoen op verschillende plaatsen te bewonderen.

De jury van dit seizoen
In de jury zitten zangeres Jaqueline Govaert en Spike en Vince van de Nederlandse band Di-Rect. Zij helpen NPO 3FM-dj Giel bij het maken van de juiste keuzes. Bij de vorige seizoenen van het talentenprogramma kwamen al de nodige talenten boven water, waaronder Nielson, Douwe Bob, Michael Prins en Maaike Ouboter.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland, maandag 11 mei, 22.05 uur, VARA, NPO 3


Alles van De Beste Singer-Songwriter van Nederland op npo.nl
Ga naar de website van De Beste Singer-Songwriter van Nederland