Van donderdag 12 juni tot zondag 13 juli staat het FIFA WK Voetbal in Brazilië op het programma. Vast programma 's avonds is Studio Brasil. Het FIFA WK Voetbal Journaal is daar een vast onderdeel van.

------------------------------------- Ga naar de special over het FIFA WK Voetbal -------------------------------------

In tegenstelling tot Studio Brasil begint het FIFA WK Voetbal Journaal al op dinsdag. Oranje-watcher Tom Egbers praat je dan vanuit Brazilië dagelijks bij over de actualiteiten rondom het WK.

wk brazilie voetballer strand

Interviews, reportages en meer
Vaste onderdelen van het FIFA WK Voetbal Journaal zijn De dag van Oranje, interviews met spelers en bondscoaches, reportages van de NOS-verslaggevers ter plaatse en de WK Top-5, een klassement van voetbalfragmenten dat wordt samengesteld door bekende Nederlanders. Daarnaast worden Spanje, Australië en Chili, groepsgenoten van Oranje, nauwlettend gevolgd.

Vanaf donderdag onderdeel van Studio Brasil
Donderdag begint het WK met de wedstrijd Brazilië - Kroatië, live te zien op Nederland 1. Die avond wordt ook het dagelijkse avondprogramma Studio Brasil uitgezonden. Het FIFA WK Voetbal Journaal wordt daar een onderdeel van, elke dag rond de klok van 20.00 uur.

FIFA WK Voetbal Journaal, dinsdag 10 juni, 22.20 uur, NOS, Nederland 1
FIFA WK Voetbal Journaal, woensdag 11 juni, 22.20 uur, NOS, Nederland 1
FIFA WK Voetbal Journaal, vanaf 12 juni elke dag rond 20.00 uur, NOS, Nederland 1


Kijk live naar Nederland 1 via npo.nl

Ga naar de special over het FIFA WK Voetbal
Lees meer over Studio Brasil