Het is zondag voor zowel Feyenoord als Ajax erop of eronder. Beide clubs snakken naar punten en als er een wedstrijd die gewonnen moet worden, dan is het wel de Klassieker. Feyenoord - Ajax is live te volgen op NPO Radio 1 en 's avonds zie je de samenvatting op NPO 1.

Feyenoord staat na vijf speelrondes op een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie, terwijl Ajax het moet doen met de vijfde plek. Wie gaat er zondag met de overwinning aan de haal? Je hoort het live bij de NOS op NPO Radio 1. De samenvatting is vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1.

kenneth vermeer

Feyenoord - Ajax op NPO Radio 1
Zondag om 14.30 uur is het eerste fluitje bij Feyenoord - Ajax live te horen op NPO Radio 1. Ajax zal het duel in de Kuip met vertrouwen tegemoet te gaan na het 1-1 gelijkspel tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Feyenoord daarentegen hoopt vooral vertrouwen bij te tanken, gezien haar vijftiende plek op de ranglijst. Wel hebben de Rotterdammers oud-Ajacied Kenneth Vermeer in gelederen.

Samenvattingen in Studio Sport Eredivisie op NPO 1
Heb je het duel gemist en wil je graag de samenvatting zien? Om 19.00 uur zendt de NOS de samenvatting van Feyenoord - Ajax uit. Ook zijn er samenvattingen te zien van de Twentse derby Heracles Almelo tegen FC Twente en onderonsjes tussen FC Utrecht en FC Groningen, PSV en Cambuur Leeuwarden en AZ en PEC Zwolle. In Alkmaar staat niet Marco van Basten, ook niet Alex Pastoor, maar Martin Haar aan het roer.

Langs de Lijn, zondag 21 september, vanaf 14.30 uur, NOS, NPO Radio 1
Studio Sport Eredivisie, zondag 21 september, 19.00 uur, NOS, NPO 1


Alles over de Eredivisie op NOS.nl
De stand in de Eredivisie
Studio Sport Eredivisie terugkijken via npo.nl