Messi barcelona carousel missed 1464952763

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ajax reist daarom met goede moed naar Catalonië, waar FC Barcelona wacht in de Champions League. De wedstrijd wordt dinsdag rechtstreeks uitgezonden bij de NOS op NPO 3 en NPO Radio 1.

Ajax staat na twee duels derde in Groep F, de groep waar Paris Saint-Germain vooralsnog aan kop gaat en FC Barcelona het met de tweede plek moet doen. Als de ploeg van trainer Frank de Boer Apoel Nicosia (nummer 4) op afstand wil houden, dan lijkt resultaat noodzakelijk.

Live: FC Barcelona - Ajax

Kunnen de Amsterdammers op bezoek bij Messi en co voor een stunt zorgen? Frank Snoeks is op NPO 3 de commentator bij misschien wel de moeilijkste wedstrijd van Ajax in Groep F. Youri Mulder en Bert van Marwijk verzorgen samen met Jack van Gelder de analyse vanuit de studio. Op NPO Radio 1 doen Ronald van der Geer en Andy Houtkamp verslag.

Live: Liverpool - Real Madrid

Woensdag staat een ander spannend affiche op het programma. Op Anfield Road zullen koploper in Groep B Real Madrid en nummer 2 Liverpool om de overwinning strijden. Commentator Jan Roelfs is erbij en doet verslag, terwijl Youri Mulder en Co Adriaanse de wedstrijd vanuit de NOS-studio analyseren.

FC Barcelona - Ajax, dinsdag 21 oktober, 20.15 uur, NOS, NPO 3 en NPO Radio 1
Liverpool - Real Madrid, woensdag 22 oktober, 20.15 uur, NOS, NPO 3 en NPO Radio 1


Het laatste nieuws over de Champions League
De stand in de Champions League

Luister NPO Radio 1 via npo.nl
Kijk naar NPO 3 via npo.nl