Guus hiddink carousel missed 1412779427

Als het Nederlands elftal uitzicht wil houden op plaatsing voor het EK 2016 in Frankrijk, dan is vrijdag een overwinning op groepsgenoot Letland noodzakelijk. Het EK-kwalificatieduel is rechtstreeks te volgen bij de NOS op NPO 3 en NPO Radio 1.

Het is voor de ploeg van bondscoach Guus Hiddink erop of eronder. Nederland, momenteel derde in Groep A, gaat op bezoek bij nummer 5 Letland. Nummer 2 IJsland heeft vijf punten meer dan Oranje.

Live op NPO 3 en NPO Radio 1
De NOS is er live bij in Riga, de hoofdstad van Letland, waar Jordie Clasie en Ron Vlaar in ieder geval niet aan de aftrap zullen verschijnen. Geen televisie in de buurt? Ook op NPO Radio 1, met Jack van Gelder als commentator, volgt een rechtstreeks verslag.

Zomerpauze voor Oranje
Na de wedstrijd tegen Letland gaan de spelers van het Nederlands elftal de zomer in. Op 3 september (IJsland-thuis), 6 september (Turkije-uit), 10 oktober (Kazachstan-uit) en 13 oktober (Tsjechië-thuis) staan de laatste vier wedstrijden in de EK-kwalificatie op het programma. Alle duels worden live uitgezonden op NPO 3.

Voorbeschouwing: Letland - Nederland, vrijdag 12 juni, 20.00 uur, NOS, NPO 3
Live: Letland - Nederland, vrijdag 12 juni, 20.45 uur, NOS, NPO 3


Het laatste voetbalnieuws op NOS.nl