f4b1a73a-985f-43e9-9d7e-22abcbe8c5cb

Liefde kent geen grenzen. Dat blijkt weer in een nieuw seizoen van Liefs uit waarin Yvon Jaspers verliefde Nederlanders met hun buitenlandse partners volgt. De stellen zetten de stap om samen een toekomst op te bouwen in Nederland. 

In de nieuwe reeks van acht afleveringen staat de grenzeloze liefde weer centraal. Hoe is het om als buitenlander naar Nederland te komen? Van een bekende wereld met vrienden en familie de stap naar het onbekende maken. Liefs uit... laat zien hoe het is om deze stap te maken. Aan de ene kant het meestal emotionele afscheid in het buitenland en de nieuwe situatie in Nederland. 

Hartverscheurend afscheid
In de eerste aflevering piloot Fabian en zijn uit Mexico afkomstige Sofia. Fabian en Sofia trouwen na een vijf jaar durende lange afstandsrelatie. Sofia laat haar comfortabele leven in Mexico voor een tijd achter zich en probeert haar draai te vinden in Nederland. Wanneer zij weer terug moet naar Mexico volgt een hartverscheurend afscheid, met name omdat nog altijd onzeker is wanneer hun leven samen echt kan beginnen. 

Liefs uit..., vanaf donderdag 28 augustus, 21.30 uur, NPO 1