Stiltev2 carousel missed 1447670615

Ter nagedachtenis aan de slachtoffers in Parijs wordt vanmiddag om 12.00 uur een minuut stilte gehouden op alle publieke televisie- en radiozenders.

Afgelopen vrijdagavond werd de Franse hoofdstad Parijs getroffen door verschillende terroristische aanslagen. Hierbij zijn meer dan 100 mensen om het leven gekomen en raakten honderden mensen gewond.

Een minuut stilte
Ondanks het samenscholingsverbod dat geldt onder de noodtoestand, betuigen honderden Fransen in de hoofdstad hun solidariteit met de slachtoffers. De Nederlandse Publieke Omroep houdt vandaag om 12.00 uur een minuut stilte op alle publieke televisie- en radiozenders. De NPO sluit hiermee aan op de 1 minuut stilte die in de hele EU wordt gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

Jacht op daders
Ondertussen gaat ook de jacht op de daders en betrokkenen van de terreurdaden in Parijs onverminderd door. De Franse en Belgische justitie hebben een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen een verdachte van de aanslagen in Parijs. Volg de laatste ontwikkelingen op de website van de NOS.

Eén minuut stilte, maandag 16 november, 12.00 uur, alle NPO-netten- en zenders


Ga naar NOS.nl voor het laatste nieuws
Kijk terug: Pauw-special over aanslagen
Kijk terug: De Kapel
Kijk terug: Nieuwsuur