913173be 4743 4733 9825 78861c4d12bc carousel missed 1449759847

Hoe is het om een mega groot gezin te hebben? In een nieuw seizoen van Een huis vol, vanaf maandag bij de KRO-NCRV op NPO 1, volg je familie Baumgard en de familie Adema.

Kies je voor een derde kind, krijg je er vier. Het overkwam de familie Adema. In het voorjaar van 2014 werden Alex en Anne Adema bij een bezoek aan hun gynaecoloog verrast met heel bijzonder nieuws. Want na een geslaagde vruchtbaarheidsbehandeling waren op de echo maar liefst vier kloppende hartjes te zien. En omdat het gezin te groot is voor het huis, moet er verhuisd worden. En dat terwijl de vierling nog in de luiers zit. Hoe gaan Alex en Anne hier mee om?

Een grote survivaltocht
Na de bruiloft vorig jaar, was er geen geld meer voor een huwelijksreis. Daarom hebben de kinderen met zijn allen geld ingezameld zodat de familie Baumgard alsnog lekker op vakantie kan. Althans, het wordt een uitdagend survivalweekend, en dat ziet Eugene iets meer zitten dan Samantha. Gaat iedereen het overleven? Daarnaast organiseert het gezin een kerstconcert en wordt er flink aan de carrières gewerkt. En hoe loopt een nacht zonder ouders af? Dak er af of netjes op tijd naar bed?

Een huis vol, vanaf maandag 14 december, 19.25 uur, KRO-NCRV, NPO 1
Bekijk het vorige seizoen van Een huis vol