Walter White en Jesse Pinkman beginnen aan hun laatste seizoen op Nederland 3. Nog zestien afleveringen crystal meth en spanning!


De laatste serie Breaking Bad begint met een interessante flashforward. Het is de eerste aflevering van de slotreeks van de serie die afgelopen maand in Amerika zijn laatste aflevering beleefde. 

Hoofdpersoon Walter White is een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij een terminale vorm van longkanker heeft. Walter is getrouwd en heeft een zoon. Om genoeg geld te verdienen voor zijn gezin, werkt hij ook parttime bij een autowasstraat. 

De laatste reeks
De goedgeorganiseerde werkwijze van Walter en Jesse is in de laatste aflevering van de voorgaande serie tot een eind gekomen. Tijd om een nieuw productieproces in te richten en te zorgen dat de meth geproduceerd kan worden. Ondertussen is het voor Walter steeds moeilijker om een zo normaal mogelijk leven te leiden. 

Methlab
Walter is zich ervan bewust dat zijn gezin na zijn overlijden niets meer heeft. Hij heeft inmiddels meer zorgen aan zijn hoofd dan zorgen dat er geld overblijft voor zijn gezin. Lukt het Walter om zijn criminele carrière achter zich te laten en zijn gezin op een fatsoenlijke manier achter te laten? 

Breaking Bad, seizoen 5 vanaf 10 november, 23.00 uur, Nederland 3