Beatrice de graaf dwdd carousel missed 1496130694

Aanstaande zaterdag geeft hoogleraar Beatrice de Graaf een eenmalig college over terrorisme bij DWDD University. Het programma wordt uitgezonden bij de VARA op NPO 1.

Europa heeft te kampen met grote problemen. De vluchtelingencrisis is nog lang niet opgelost en de opmars van Islamitische Staat baart onder veel mensen grote zorgen. De spanningen in de samenleving als gevolg van de dreigende gebeurtenissen waren aanleiding voor De Wereld Draait Door om terrorisme-expert Beatrice de Graaf uit te nodigen voor een verhelderende blik. Vanuit Podium Mozaïek in Amsterdam zal ze een college verzorgen over veiligheid, radicalisering en nog meer zaken die samenhangen met terrorisme.

Bekijk hier meer afleveringen van DWDD University

Over Beatrice de Graaf
Beatrice de Graaf is hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast is ze een lange tijd verbonden geweest aan de Universiteit van Leiden. Haar interesses liggen vooral op het gebied van internationale veiligheid en terrorisme. Ze wordt dan ook vaak door de media uitgenodigd om duiding te geven aan de situatie waarin ons land verkeert na het oprukken van IS en de aanslagen in Parijs. Bekijk hieronder de extra uitzending van Pauw naar aanleiding van deze laatste gebeurtenis.

DWDD University: Terrorisme, zaterdag 12 maart, 20.30 uur, VARA, NPO 1


Bekijk hier de optredens van Beatrice de Graaf in De Wereld Draait Door (VARA)
Bekijk hier de optredens van Beatrice de Graaf in Pauw (VARA)
Bekijk alle afleveringen van DWDD University op npo.nl