Alle nummers die eigenlijk niet kunnen, maar waar veel mensen stiekem toch van genieten. Guilty Pleasures. De in De Wereld Draait Door begonnen rubriek is inmiddels uitgegroeid tot een uitverkocht concert in de Paradiso. Geniet op NPO 3 van de beste slechtste nummers tijdens DWDD Guilty Pleasures.

DWDD Guilty Pleasures Blaudzun

Iedereen heeft ze, kent ze en zingt ze mee. Nummers die eigenlijk getuigen van wansmaak, maar desondanks toch uitblinken in schoonheid. De Wereld Draait Door vroeg artiesten hun vertolking van deze nummers te komen spelen. Het werd een vast onderdeel van het programma onder de titel DWDD Guilty Pleasures. De populariteit van de rubriek is het programma ontstegen en vult nu een concertzaal.

Concert in Paradiso
De uitzending is een registratie van het concert dat 14 september plaatsvond in de Paradiso in Amsterdam. Tijdens het concert zijn de artiesten te zien die in het afgelopen seizoen van DWDD bij Matthijs van Nieuwkerk aanschoven om hun guilty pleasures te spelen. Op het podium staan onder andere Danny Vera, Douwe Bob, Blaudzun, Niels Geusebroek, Tim Knol, Hadewych Minis, Michael Prins, Bo Saris, Waylon en Janne Schra.

DWDD Guilty Pleasures, zaterdag 18 oktober, 22.55 uur, NPO 3