Binnen 2 carousel missed 1443712531

Hoe richt je je leven duurzaam in? Bevlogen burgers keren hun huis en tuin op NPO 2 dagelijks BinnensteBuiten. Laat je verrassen en inspireren om bewust te genieten van lekker leven.

In het nieuwe KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten, dat vanaf maandag 5 oktober elke werkdag wordt uitgezonden om 18.50 uur op NPO 2, word je elke dag getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Inspirerend
Huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met 200 cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied. BinnensteBuiten biedt zowel binnen als buiten een kijkje, waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin.

Laagdrempelig
Ook heeft dit nieuwe programma een keur aan experts. Zo gaat chefkok Alain Caron het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl zijn collega chefkoks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week een lekker, laagdrempelig, gezond en betaalbaar gerecht bereiden. Interieurstylist Eva van de Ven geeft advies en hulp binnenshuis en hovenier Martin Stuger tovert buiten een saai balkon om tot een groene oase. Boswachter Marieke Schatteleijn neemt de kijker wekelijks mee op een verrassende reis door de Nederlandse natuur.

BinnensteBuiten, vanaf maandag 5 oktober, elke werkdag, 18.50 uur, KRO-NCRV, NPO 2

Bekijk BinnensteBuiten op npo.nl
Ga naar de special van NPO Groen