Kro detective the escape artist carousel missed 1423759260

De jonge getalenteerde advocaat Will Burton heeft nog nooit een zaak verloren. De bijnaam The Escape Artist, de gelijknamige titel van de nieuwe detectiveserie bij de KRO op NPO 2, heeft hij dan ook aan zijn talent te danken. Maar ontsnappen is niet altijd mogelijk.

Steeds weer lukt het Burton als een soort van kunstenaar mensen uit de gevangenis te houden. In drie afleveringen krijgt de advocaat het echter moeilijker dan ooit.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering krijgt Burton een beetje tegen zijn zin een nieuwe zaak toegewezen. Daarin moet hij Liam Foyle verdedigen die ervan verdacht wordt een jonge vrouw op afschuwelijke wijze te hebben vermoord. In hoeverre lukt het Burton de zaak nog om te buigen? Eén ding is zeker: opgeven doet hij niet.

Tweede en derde aflevering
In de tweede aflevering is Liam Foyle terug in de beklaagdenbank in de rechtszaal voor de moord op Kate, de vrouw van advocaat Will Burton. Maggie Gardner, de advocaat van Liam zijn, is er vooral op uit te scoren. In de slotaflevering wordt de zaak tegen Liam Foyle voortgezet. Will Burton volgt het op de voet, maar Maggie Gardner doet er alles aan om deze zaak te winnen en Liam Foyle vrij te pleiten.

Detective: The Escape Artist, vanaf zaterdag 14 februari, 22.35 uur, KRO, NPO 2


Ga naar de website van KRO Detectives